Fynda på klädwebshoppar

Köer, stress, provrumspanik – det finns många anledningar att inte vilja handla kläder i en fysisk butik. Det är tur att det idag är lättare än någonsin att handla kläder online. Man kan dessutom väldigt lätt jämföra priser mellan olika affärer och det ökar chansen till fynd bland klädwebshopparna. De allra flesta butiker har även generösa retur- eller bytesvillkor vilket gör att det inte är någon katastrof ifall plaggen inte skulle sitta bra. Om man bara läser beskrivningar, recensioner och ser till mått samt foton är det dock en väldigt liten risk att man blir besviken.

Kläder, livsmedel och byggvaror online

Det är ingen stor grej för de flesta svenskar att handla kläder online. Det finns klädbutiker online för alla åldersgrupper och det som tidigare köptes via kataloger klickas nu hem via internet. Trots att vi redan handlar mycket online går trenden fortsatt uppåt och e-barometern från Postnord visar att e-handeln ökar kraftigt. Sedan året innan har den gått upp med 16% och summan för all e-handel under året landade på 57,9 miljarder kronor. Nästan en femtedel av den summan stod dock handel i utländska webbshoppar för. Två av de branscher som ökat mest är livsmedel och bygghandel. 9% av all bygghandel skedde över nätet.

Starta en egen webbshop

Om du gillar att shoppa lite mer än vad din plånbok tillåter kan det vara smart att skaffa en extra inkomst. Till exempel kan du starta din egen webbshop och sälja alla fina varor du själv gillar. Idag är det enkelt att komma igång med såväl det tekniska som det ekonomiska. Det finns färdiga plattformar där du snabbt kan ladda upp dina varor och börja få in pengar. Det finns även många ställen där du kan sälja fakturor som förfallit, så att du kan fortsätta fokusera på försäljning istället för att jaga efter kunden. Vem vet, din lilla butik kanske snart är nästa stora succé?

Leave a Reply

mts_cool