Handla väskor online

Det finns otroligt många olika sorters webbshoppar där ute. För att sticka ut i mängden av alla klädwebbshoppar som finns kan det vara en bra idé att nischa in sig på ett visst område. I det här inlägget kommer du att få några exempel på butiker som har valt att rikta in sig på att sälja väskor i deras butiker som du kan hitta online men också i fysiska butiker om du föredrar det.

Resväskor

En populär hemsida där du kan hitta alla olika sorters väskor är företaget vid namn Resväskor. På deras hemsida kan du hitta allt från en praktisk dramataten väska till resväskor. Dessutom har de ett utbud på väskor som går bra att använda både till vardags och till arbetet. Företaget har funnits sedan år 2017 och året därpå blev de utsedda till årets nykomling. Sedan dess har företaget fått ett flertal utmärkelser och de är särskilt populära för deras breda utbud på väskor. I deras sortiment har de väskor från flera olika varumärken vilket innebär att du har möjlighet att hitta en passande väska oavsett vilken ekonomi du har.

Väskan

Ett annat exempel på ett företag som enbart har olika typer av väskor i sitt utbud är Väskan. Företaget grundades redan år 1939 i Karlskoga. Grundarna av företaget heter Martin och Birgit Wahlsten och är än idag ett familjeföretag. I skrivande stund är de inne på den tredje generationen som numera driver företaget. Sedan företaget grundades för över 80 år sedan har det varit ett populärt företag för kunder som är ute efter att hitta en ny, passande väska. I deras sortiment har de allt ifrån kabinväskor till handväskor. Dessutom har de en del andra accessoarer.

Rizzo

Sist men inte minst har vi företaget Rizzo. Rizzo är ett företag som grundades år 1977 av den Italienska mannen Rudolfo Castelucci. Från början var företaget främst en skokedja men idag har de valt att fokusera mer på väskor. I deras utbud hittar du allt ifrån resväskor till handväskor och ryggsäckar för både dam och herr och de har ett brett spann på varumärken. De har butiker i Sverige, Norge, och Finland.

Leave a Reply

mts_cool