Klädwebbshoppar som säljer märkeskläder för barn

I tidigare inlägg har vi pratat om klädwebbshoppar som säljer märkeskläder för dam och herr. Därför kändes det passande att vi följer upp det med att ge dig några tips på klädwebbshoppar som säljer märkeskläder för barn. De senaste åren har det blivit ett mode bland barn och ungdomar att bära märkeskläder och i det här inlägget får du veta mer om var du kan köpa märkeskläder som passar till barn och ungdomar.

Kids Brand Store

Om vi börjar med att berätta lite om ett svenskt företag som säljer märkeskläder för barn online så är Kids Brand Store en av de största klädwebbshopparna som säljer märkeskläder för barn och ungdomar. I deras butik hittar du många olika märken, där ett exempel på det är varumärket Gant som säljer barnkläder i bland annat Kids Brand Stores webbshop. Kids Brand Store grundades år 2011 och de har ett stort storleksspann och har kläder både för yngre barn och för ungdomar. Företaget har nått sin stora framgång eftersom de har nischat in sig på just märkeskläder för barn och ungdomar.

Boozt

Boozt är en annan stor webbshop som säljer kläder för både barn och vuxna. I deras sortiment hittar du många olika märken, till exempel Adidas och Mini Rodini. Företaget Boozt grundades år 2007. Om du vill hitta märkeskläder för barn till ett nedsatt pris är det deras andra webbshop som heter Boozt outlet som du ska kolla in. Där kan du fynda rejält när det kommer till märkeskläder.

Bambini fashion

Bambini fashion är ett framgångsrikt internationellt företag som fokuserar på att sälja märkeskläder för barn i sin webbshop. I deras sortiment hittar du de något mer exklusiva klädmärkena Gucci, Burberry, Balenciaga, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren och massor av andra märken du känner till. Företaget har funnits i över 70 år och har två fysiska klädaffärer i Wien och en webbshop där du kan handla lyxiga kläder till ditt barn som är mellan 0 och 16 år gammalt.

Childrensalon

Ett annat exempel på en klädwebbshop som har valt att fokusera på att sälja de mer exklusiva klädmärkena är Childrensalon. Det är ett brittiskt företag som grundades är 1952 av Sybil Harriman. Från början sålde de kläder i fysiska butiker men på 1990-talet tog de nästa steg och lanserade också en hemsida där man kan handla kläder. År 2017 lanserade de en outlet, vilket gör det möjligt för dig att handla märkeskläder för barn till ett lite billigare pris. Några exempel på varumärken som de har i sitt sortiment är Gucci, Kenzo, Alexander McQueen, Balenciaga, Armani och Dolce & Gabbana.

Zalando

Zalando är ett annat exempel på ett framgångsrikt företag som säljer sina kläder online. De säljer bland annat märkeskläder för barn. Några exempel på varumärken de har i sin webbshop är Nike, Adidas, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Moschino och Hugo Boss. Zalando är från början ett tyskt företag och de har sitt huvudkontor i Berlin. Företaget grundades år 2008 och lanserades i Sverige år 2012. Zalando är en av Europas största klädwebbshoppar.

Leave a Reply

mts_cool